Chalets

De B&B is fraai gelegen in de buurtschap Oostdijk tussen de gemeentes Ouddorp en Goedereede. De ligging van de chalets bevindt zich tussen de duinrand die eindigt in natuurreservaat “de kwade hoek” en de polder “oude Oostdijk”.

De knusse chalets zijn van alle gemakken voorzien

Een zitgedeelte met tv, kitchenette met koffie en thee voorziening en koelkast. Een heerlijk 2-persoonsbed en eigen badkamer met douche en toilet zullen zorgen voor een goede nachtrust. ‘s Ochtends kunt u in alle rust wakker worden met uitzicht op de polder. Onder het genot van een kopje koffie of thee, serveren wij een heerlijk ontbijt op de veranda van het chalet. Het ontbijt bestaat uit zoveel mogelijk lokale producten en lekkernijen. Boeking van de chalets is voor minimaal 2 nachten.

Tweepersoonsbedden

Eigen badkamer

Ontbijt op eigen veranda

Tweepersoons chalet

Een zitgedeelte met tv, kitchenette met koffie en thee voorziening en koelkast. Een heerlijk 2-persoonsbed en eigen badkamer met douche en toilet zullen zorgen voor een goede nachtrust. ’s Ochtends kunt u in alle rust wakker worden met uitzicht op de polder. Onder het genot van een kopje koffie of thee, serveren wij een heerlijk […]

Details

Prijzen beginnen bij: 270 per 2 nachten